Fijn dat u een profiel wil aanmaken. Mogen we u eerst vragen om hieronder ons privacybeleid grondig te lezen voordat u zich inschrijft? Door op de link ‘inschrijving’ te klikken, aanvaardt u expliciet onze privacyvoorwaarden.

 

Maak een profiel aan via de link « inschrijving » om toegang te krijgen tot de profielen van andere studenten (‘galerij’). Klik op « inscription », vul alle verplichte vakken in en klik op de link « envoyer ». Let op, gebruik enkel je VUB/ULB-adres (ulb.ac.be of vub.ac.be en niet vub.be bijvoorbeeld).

  • Zodra je de bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen, kun je je op de site met je login en wachtwoord aanmelden door op de link « connexion » te klikken.
  • Ga naar de « Galerie des profils » om een tandempartner te zoeken. Selecteer daarbij de moedertaal van je eventuele tandempartner (en dus de taal die jij zoekt voor een tandemuitwisseling).
  • Stuur een uitnodiging naar een eventuele partner door te klikken op het icoon « invitation » en kijk regelmatig na of je uitnodigingen hebt ontvangen door te klikken op « Homepage profils ».
  • Om je tandem te beginnen, aanvaard maar één uitnodiging.

Bij een vrije tandem neem je ook contact met de betrokken assistent(e), afhankelijk van de taalcombinatie om je tandemtraject en validatie verder te bespreken. Bij een geïntegreerde tandem is deze stap niet nodig.

 

De studenten die op de website geen tandempartner kunnen vinden, kunnen een oproep doen op facebook https://www.facebook.com/TandemsULBVUB/

Opgelet: als de tandem buiten de tandemwebsite wordt gevormd, dient dat aan de betrokken assistent(e) of docent(e) te worden gemeld.

 

Wees voorzichtig voor je een uitnodiging aanvaardt en je tandem valideert!

^

Als je een uitnodiging aanvaardt, ben je niet langer zichtbaar voor de andere studenten in de profielengalerij. Bij eventuele problemen met je tandempartner (geen reactie meer, slecht contact) kun je je tandem annuleren. Contacteer in dit geval je assistent(e) of docent(e) via mail.

Via de tandemwebsite kun je aan maar één tandem deelnemen. Als je aan een tweede tandem wil deelnemen (bv. een andere taal), kun je de studenten die je in de profielengalerij ziet, individueel contacteren via e-mail of op onze facebookpagina https://www.facebook.com/TandemsULBVUB/